Mosa Sieraden

Over mij:

 

Al vanaf jongs af aan werkte ik graag met mijn handen. Tekenen, knutselen, overal zag ik wat in en vond het heerlijk om de mooiste dingen te creëren. Van een goudkleurig draadje om een fles wijn maakte ik een armbandje en dit was de trigger om te kiezen voor het vak goudsmeden. 
 
​In 1996 ben ik gestart met de opleiding tot goudsmid op de vakschool voor Edelsmeden en fijne techniek in Amsterdam inclusief een extra jaar techniek. Hoe meer ik maak en hoe meer ik leer in het leven, hoe verliefder ik wordt op het vak goudsmeden.

Het contact met klanten vind ik erg bijzonder. Ieder heeft zijn eigen wensen, verhalen, emoties en ideeën die verwerkt kunnen worden in een sieraad. Hoe mooi is het om samen met de klant naar een eigen, uniek sieraad toe te werken en een tastbare herinnering te creëren die je altijd bij je kan dragen.  

​Ook het vermaken van sieraden behoort tot de mogelijkheden. Trouwringen kunnen vermaakt worden tot een eigen sieraad, ook met behoud van gravures. Vaak kunnen stenen uit bijvoorbeeld erfstukken en oude sieraden ook hergebruikt worden. Of het toevoegen van een vingerafdruk van een dierbare. Zo zijn er tal van mogelijkheden! 

Ook heb ik jaren ervaring in het repareren van sieraden. En batterijen in uw horloge kan ik voor u vervangen. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Ik wil er graag meer over vertellen! 
U mag me altijd bellen/mailen/appen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.* Vanwege drukte neem ik voorlopig geen nieuwe opdrachten aan.


Claudia Maas

Adres: Hoek 11 in Den Dungen

06-41104317
www.mosasieradenen.nl
claudia@mosasieraden.nl
Btw-id: NL001763904B54